Alkoblog

Home / UDGIVELSER

UDGIVELSER


 

mitlivmineregler

Niels Niarn Roos – Mit Liv, Mine Regler (Bog, Peopless Press, 2015)

 

“Jeg har altid tænkt, at jeg en dag ville skrive en bog om mit liv, men jeg ville vente, til den kunne få en form for slutning. Da jeg valgte at stoppe karrieren som Niarn, stod det klart med det samme, at det var en god slutning. Så jeg gik i gang med at skrive.”

 

Køb her

 

kommeraldrigigen

Niarn – Kommer Aldrig Igen (Album, U&I, 2014)

 

“Det var vemodigt at udgive dette album, velvidende at det var det sidste Niarn album nogensinde. Samtidig var det opløftende, da det mindede mig om, hvor langt jeg egentlig var nået, med noget der startede som en hobby i kælderen hos en kammerat.”

 

Køb her

 

roedaalborg

Niarn – Rød Aalborg (Album, Copenhagen Records, 2009)

 

“Jeg kommer aldrig til at elske Rød Aalborg ligeså højt som de to foregående plader. Jeg indgik enormt mange kompromisser, og det blev ikke den plade, jeg ønskede. Det er ikke fordi, jeg ikke kan lide numrene på albummet, det er mere fordi, jeg ved hvilke numre, der IKKE kom med på albummet.”

 

Køb her

 

antihelt

Niarn – Antihelt (Album, Copenhagen Records, 2006)

 

“Antihelt var den svære toer, som jeg egentlig ikke syntes, var særlig svær. Vi havde et par numre, som ikke var kommet med på Årgang 79, og med det liv jeg levede ovenpå succesen med det album, manglede der ikke inspiration til at skrive nye numre.”

 

Køb her

 

aargang-79

Niarn – Årgang 79 (Album, Copenhagen Records, 2004)

 

“Årgang 79 var drengedrømmen, der gik i opfyldelse. Det var albummet, der havde ligget og ulmet i mig, siden jeg som en ung knægt første gang forelskede mig i musik. Det var starten på en både fantastisk og turbulent tid med overvældende opture og ekstreme nedture.”

 

Køb her

 


>> <<