Alkoblog

Home / Blog / Far er syg!

Far er syg!


 

 

 

er far syg. Igen. Det er som om, at mit immunforsvar er blevet godt og grundigt smadret af mit mangeårige misbrug. Mindst 3-4 gange om året bliver jeg ramt af influenza eller meget slemme forkølelser og når jeg er syg, så er jeg VIRKELIG syg.

 

Min kone syntes jeg pyldrer, og er sikker på, at jeg overdriver. Jeg mener nu ellers, at med alt det jeg har været igennem, har jeg et ret godt indtryk af, hvornår man har det rigtig skidt.

 

Jeg fucking hader at være syg. Det har jeg selvfølgelig altid gjort, men det er blevet meget værre, efter jeg er blevet ædru. Højst sandsynligt fordi jeg var vant til at have det dårligt, da jeg stadig drak. I mine unge dage gik der sjældent mere end et par dage imellem, at jeg havde det virkelig dårligt og i de sidste par år inden jeg lagde sprutten på hylden, havde jeg det dårligt hver dag.


Nu til dags har jeg det næsten altid godt. Jeg føler mig frisk, sund og rask, og så er det som om, at det er endnu værre at blive syg. Mest fordi det minder mig om den tid, hvor jeg altid havde det skidt.

 

Følelsen af en krop der kører på halvt blus og en hjerne der ikke kan overskue selv den mest simple opgave, minder mig utroligt meget om min tid som aktiv alkoholiker.

 

Fra jeg vågner om morgenen med dunkende hovedpine og ømme muskler, til jeg går i seng, fuldstændig udmattet af at have ligget på sofaen hele dagen, minder en dag med influenza utrolig meget om en dag med tømmermænd og jeg fucking afskyer det.

 

En af de virkelig fede ting ved at være ædru er, at jeg stort set altid har det fysisk godt, og når sygdommen så indtager min krop, bliver jeg rent mentalt rykket tilbage i den sindstilstand, der prægede min tankegang, da jeg drak en flaske vodka om dagen.

 

“I´m sick and tired of always being sick and tired”. Jeg ved ikke, hvem der sagde det først, og det er efterhånden blevet lidt af en kliché, men ikke desto mindre var det præcis sådan, jeg havde det i de sidste måneder, inden jeg blev ædru og jeg ved ikke noget værre end at blive mindet om den tid. Og den tid bliver jeg mindet om, hver gang jeg er syg.

 

note to self: Husk at klæde dig ordentlig på og vask dine fucking hænder noget oftere!

 

Hvis du kunne lide dette indlæg, så tjek: “Fucking birketræer”


4 thoughts on “Far er syg!”
 1. Asbjørn 22. juni 2017 on 13:42 Svar

  For sulan da, Niels. Du lyder som om du godt kunne bruge en ordentlig krammer, så der har konen forhåbentligt givet dig – ellers giver jeg sgu gerne.

  Citatet forbinder jeg i øvrigt med en Anastacia-sang som jeg ikke kan huske titlen på…

  God bedring!

 2. Tanya 22. juni 2017 on 13:50 Svar

  Først en hel sending high-five og klapsalver fordi du overlevede, og ikke mindst deler – fra en hjemvendt gug-bo’er årgang 77 💪Tænker at ens immunforsvar kræver mange års kærlighed for at komme op i gear igen, efter at ha klaret livet ude på overdrevet længe og intenst.

 3. TK 22. juni 2017 on 20:58 Svar

  Hey Niels. CBD olie og Himalaya salt og kolliod sølv vand det booster ens immun forsvar. Bruger det selv dagligt og er faktisk aldrig syg. Mvh en tidligere misbruger. Plus kemo har smadret min krop også

 4. Kwalle 23. juni 2017 on 22:25 Svar

  Omkvædet fra Mondays look the same, af The Alpine. Bonus info: Forsangeren fra The Alpine kommer fra Terndrup – ca 30 km. syd fra Aalborg.
  God bedring 👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

>> <<