Alkoblog

Home / Blog / Endelig!

Endelig!


 

 

 

Endelig! Endelig har jeg tid og overskud til at sætte mig ned og skrive et indlæg. Jeg anede slet ikke, at man kunne have så travlt, som jeg har haft de sidste seks måneder. Jeg er ked af at have svigtet jer, kære læsere, men nu er jeg tilbage og jeg kan jo passende starte med at fortælle, hvorfor jeg ikke har opdateret bloggen længe.

 

Min kone har i flere år drømt om at åbne en cafébutik i København. Pludselig en eftermiddag i december, bød muligheden sig, og vi slog til. Vi fik et lokale på Vesterbro og endelig kunne hun få sin drøm opfyldt.

 

I de 12 år vi har kendt hinanden, har det som regel altid handlet om mig og min karriere. I hvert fald inde i mit hoved. Det, lagt sammen med alt det lort jeg har udsat hende for gennem tiden, gjorde mig et hundrede procent sikker på, at jeg ville dedikere alt min tid og energi på at hjælpe hende med hendes forretning. Så det gjorde jeg.

 

Siden nytår har jeg arbejdet som flyttemand, maler, tømrer, murer, elektriker og sågar revisor. Er i klar over hvor fucking ring jeg er til matematik?? Jeg har endda tapetseret!! Jeg anede ikke, jeg kunne tapetsere!

 

Det vildeste er, at jeg har nydt hvert sekund. Undtagen da jeg faldt to en halv meter ned fra et stillads, og ikke kunne gå i to dage. Det kunne jeg godt have undværet. Men ellers har jeg virkelig haft det sjovt. Jeg har lært enormt meget om mig selv, og det har hjulpet på mit selvværd at kaste mig ud i noget nyt og ukendt og lykkedes med det.

 

Samtidig har det været fantastisk, at se min kone kaste sig ud i sit livs projekt og fuldføre det. Jeg er pisse stolt af hende. En læser her på bloggen skrev i en kommentar, at jeg skulle skrive noget mere om hende, da hun lyder som en fantastisk kvinde. Det er hun også, så det vil jeg gøre fremover.

 

De sidste måneder har været sjove og spændende, men også hårde og stressende. Jeg har ofte været presset, men jeg har heldigvis ikke skænket alkohol en tanke. I hvert fald ikke en “forkert” tanke.

 

Jeg har desværre svigtet mine møder en del. Det er aldrig godt, når jeg gør det. Det er vigtigt for mig, at komme til et møde og blive mindet om, at lige meget hvor godt det går og hvor tilpas jeg er, så er jeg stadig alkoholiker.

 

God pinse

5 thoughts on “Endelig!”
 1. Christina Heilskov 5. juni 2017 on 19:18 Svar

  Hey niller du er sgu sååå sej og din kone i er sååå smukkere par sammen man ikke glem jeres lille prinsesse

 2. Theresa 5. juni 2017 on 21:41 Svar

  Hej 😊
  Har også tænkt nogle gange når jeg har læst på blogen at det kunne være fedt at høre noget mere om din kone og måske nogle af hendes tanker og oplevelser igennem den tid i har været sammen både da du var påvirket og nu som ædru.

  Følger dig på snappen og jeres datter er bare for herlig og giver bare en et smil på læberne hver gang

  Hilsen Theresa

 3. Rikke 6. juni 2017 on 6:39 Svar

  Dejligt at høre der har vært en god grund til vi ikke har hørt fra dig 😊
  Familien er vigtigst.!

 4. Niels 7. juni 2017 on 18:00 Svar

  Jeg er netop blevet færdig med at læse din bog. Baseret på den og hvad jeg set og hørt igennem tiden – stor respekt og anerkendelse for at du er kommet videre. Alt det bedste til dig og din familie.. og held og lykke med det nye projekt.

  Din navnebror
  Niels.

 5. Jan Ringstrømm 9. juni 2017 on 22:40 Svar

  Hej Niels!!
  Tak for en super fortælling i Støvring i Onsdags.. Har efterfølgende kun fået positive tilkendegivelser.. Håber det har sået lidt frø, det på sigt ville kunne spire..👍👍😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

>> <<